App for ungdom i Alstahaug

Ung i Alstahaug er en ny app utviklet for barn og unge i Alstahaug kommune. Formålet med appen er å bidra til å øke bevisstheten om og tilgjengeligheten av aktiviteter og tjenester som kan bidra til å bedre hverdagen, fritiden, psykisk helse og livskvalitet.

Om appen
Appen er utviklet i samarbeid med Alstahaug ungdomsråd og aktuelle kommunale tjenester, og tilbyr en rekke ulike aktiviteter innenfor kultur, fritid og frivillighet. Dette inkluderer alt fra idrett og musikk til kunst og kulturarrangementer, samt muligheter for å delta i frivillig arbeid og andre sosiale aktiviteter.

Flere språk og enkel bruk
Ung i Alstahaug er tilrettelagt den flerspråklige befolkningen i kommunen ved at man kan velge hvilket språk innholdet presenteres på. Målet er å gjøre det enkelt for barn og unge å finne og delta på aktiviteter som passer deres interesser og behov, uavhengig av kulturell bakgrunn og språkbarrierer.

Appen er enkel å bruke, med en oversiktlig og lettnavigerbar design. Vi håper at appen skal bidra til å øke tilgjengeligheten av aktiviteter for barn og unge i Alstahaug kommune, og at den skal være et nyttig verktøy for å bidra til økt sosialt samvær og bedre psykisk helse.

Gratis
Vi håper at Ung i Alstahaug vil bli godt mottatt av barn og unge i kommunen, og at den vil bidra til å øke bevisstheten om og tilgjengeligheten av de mange ulike aktivitetstilbudene som finnes i Alstahaug. Appen kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play, og er selvsagt helt gratis å bruke. Innholdet kan også sees på websiden ungialstahaug.no

Lansering
Appen lanseres tirsdag 10. januar, på livesending fra Kulturbadet. Se sendingen her, enten live eller i opptak:

Vil du bruke appen til å nå ungdom i Alstahaug med ditt budskap?

Aktuelle tema kan være:
- arrangement
- fritidstilbud
- ledige deltidsstillinger og småjobber
- nyheter som særlig angår ungdom

Kontakt oss, så kan vi sammen forme innholdet og tilpasse det til bruk i appen.

 

 
Publisert
10. januar 2023
Skrevet av