Billettinformasjon

Billetter til kino og kulturforestillinger kan kjøpes her på hjemmesiden vår, på Kulturbadets Facebookside, via eBillett på mobil, på billettautomaten i 1. etasje og i kiosken i 2. etasje i Kulturbadet. Du kan reservere billetter ved å ringe 750 75 555 mellom kl. 10 og kl. 14 mandag til fredag, og det er 3 dagers hente/betalingsfrist fra reservasjonsdato. Reserverer du til dagens forestilling må du hente og betale billettene innen en halv time før filmen/arrangementet. Kredittsalg må avtales på forhånd. Billetter til badeanlegget kjøpes i kiosken i badeanleggets åpningstid. Har du kjøpt feil plasser eller til feil forestilling, - send en e-post til support@ebillett.no.

 

GENERELL BILLETTINFORMASJON:
Kjøpte billetter refunderes ikke. 
Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales. Ta vare på billetten din, den er et verdipapir.

Pass på at du får riktig rabatt på billetten når du kjøper den.
Husk å ta med rabattbeviset ditt på forestillingen, det kan bli sjekket ved inngangen til salen. Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene. Enkelte rabattbilletter kan kun kjøpes i skranke (for eksempel Kulturkort for ungdom, trivselsleder, ledsager etc). Ta kontakt om du er i tvil!

Billettavgift:
Billettavgiften blir spesifisert når du går inn i kjøpsprosessen, og kommer i tillegg til oppgitt billettpris i programoversikten.

Rullestolbruker:
Rullestolplasser i storsal er på rad 13, plass 313-315, rullestolplasser i kinosal er på rad 8, plass 1-6. Ring oss gjerne på forhånd hvis du har kjøpt billett og ønsker å sitte i rullestol og ikke i sete. Plassene ligger åpent for billettkjøp på nett og i billettluke, lik ordinære plasser. Når du kommer til forestilling; si i fra ved innslipp, så hjelper en av publikumsvertene våre deg til plassen din om nødvendig.


Hørselshemmede:
Storsalen og Kinosalen har teleslyngesystem for hørselshemmede. Utstyr til dette kan lånes av publikumsvert ved innslipp. Sett ditt høreapparat i modus for teleslynge, så kan du regulere volum ved hjelp av mottakeren du har fått utdelt.

 
Ledsager:
Hvis du har ledsagerbevis, tilbyr vi fribillett til din ledsager. Ledsagerbeviset må fremvises ved kjøp av billetter. Disse billettene kan kun kjøpes i kinokiosken, og kan reserveres over telefon.

Rabattene student-, barn- og honnørbilletter:
Studenter og vernepliktige med gyldig legitimasjon kan kjøpe 1 billett per person til studentpris. (Gjelder ikke kino). Disse prisene vil være tilgjengelig på de forestillingene der vi tilbyr disse rabattene, i enkelte tilfeller også på nett, MEN ikke alltid. Ta kontakt hvis du er i tvil.

Barnebilletter (under 15 år) vil også være tilgjengelig for salg på nett dersom rabatten tilbys. Barn under 2 år trenger ikke kjøpe billett dersom de sitter på fanget til en foresatt/voksen. Skal barnet ha eget sete må det løses billett selv om barnet er under 2 år.

Trygdede og personer over 67 år har mulighet til å kjøpe 1 billett pr. person til honnørpris på forestillinger der honnørrabatt tilbys. Honnørrabatt vil alltid være tilgjengelig på nett dersom rabatten tilbys. 

Reservasjon:
Reservasjon av billetter kan kun gjøres på telefon 75075555 mellom kl. 10 og kl. 14 mandag til fredag. Reservasjon av billetter på ettermiddag og kveld er kun mulig for rullestolbrukere og gjester med ledsagerbevis.
Reserverte billetter må hentes innen tre dager fra dagen de bestilles, etter det vil de automatisk slettes. Er det mindre enn tre dager til forestilling må billettene hentes samme dag.  For gruppe (10 personer eller flere) kan vi gjøre avtale om reservasjon og avhenting.


Slik henter du ut billetten din:
Du kan skrive ut billettene hjemme hvis du kjøper på nett. Har du reservert billetter må du hente dem innen hentefristen i kiosken. Kjøper du billett gjennom eBillett trenger du ikke å skrive ut billett, men viser frem en gyldig QR-kode fra mobil eller nettbrett ved innslipp.

Gavekort:
Kulturbadet selger gavekort til alle arrangementer og kinoforestillinger. Gavekort kan kjøpes i kiosken og på nett.

Når du har mistet billetten:
Fortvil ikke om du har mistet billetten din! Så lenge vi har registrert hvem som har kjøpt den med navn og telefonnummer, så finner vi ut av det. Vi anbefaler deg å kontakte oss så fort som mulig når du oppdager tapet, så skriver vi ut en kopibillett