SwimTag

Med et SwimTag-armbånd vil du kunne registrere hvor langt du har svømt, hvor fort du svømte, hvor lange pauser du har tatt, hvilken stilart du benyttet og hvor mange og lange tak du har tatt. Du kan også få vite ditt estimerte kaloriforbruk. Det eneste du trenger å gjøre er å ta på armbåndet og hoppe i bassenget!

Med armbåndet på, blir all din aktivitet i bassenget registrert. Du får informasjon om hvilken svømmeteknikk som er brukt, total distanse, svømmetid, pauser, estimert kaloriforbruk, gjennomsnittsfart, gjennomsnittsfrekvens og –distanse per tak mm.

Etter endt treningsøkt er informasjonen lett tilgjengelig i din egen brukerprofil, enkelt presentert med fargekodede grafer og oversiktlig grafikk. Man kan også velge å knytte sin brukerprofil opp mot sosiale medier som Facebook og Twitter, hvor man kan dele sin trening og fremgang med venner.

I tillegg kan man tilmelde seg på forskjellige morsomme utfordringer og konkurranser med premier. Konkurrer mot naboen og venner om å komme først frem i interaktive kart. Første mann over den engelske kanal, eller første mann Sandnessjøen til Dønna, er bare noen av utfordringene du kan prøve deg på. Man også opprette egne konkurranser i systemet som alle medlemmer kan delta i.

En flott funksjon er at man kan konkurrere som lag uten at hverken det svakeste eller beste ledd vises. En markør vil bevege seg for hver meter gruppen svømmer totalt. Denne funksjon bidrar til at alle kan være med uten frykt for å være dårligst.

SwimTag er også et godt redskap for å gi barn og unge motivasjon til å lære seg å svømme. Det finnes ulike nivåer av treningsprogrammer integrert.

Swimtag`s funksjoner gir utvilsomt en ekstra motivasjon til å bruke svømming som trening og aktivitetsform uavhengig av nivå eller alder.