Utleie

Kulturbadet kan tilby lokaler til alt fra små møter via faste øvinger til større scenearrangement, utstillinger, messer og konferanser. Nedenfor kan du finne informasjon om saler og møterom som kan leies.

Storsalen
Dette er den fleksible salen som kan benyttes til alt fra små intimkonserter og teaterforestillinger til store forestillinger med plass til inntil 800 personer (uten stoler), til messer og utstillinger, møter og konferanser og banketter / selskaper.

I konsertoppsett med sitteplasser vil det være plass til 348 i flyttbart amfi og mulighet for flere på parkett. Rullestolplasser foran amfi på parkett og øverst i salen med inngang fra 3. etasje. Teleslynge fremst i salen. Sceneteknisk utstyr samt komplett lyd- og lysutstyr, også til konferanser.

Salen uten amfi kan ha inntil 800 stående tilskuere. Da med oppbygd scene for bandet.

Kinosal
Kinosalen har plass til 103 personer i behagelige, justerbare stoler med høy rygg og koppholder. Det er 4 rullestolplasser øverst i salen, og teleslynge er montert. Kinoen er utstyrt med topp moderne digitalt kinoutstyr, - 3D og 4K bilde og Dolby Atmos.

Salen kan også brukes til møter og konferanser, og er utstyrt med talerstol og moderne AV-utstyr.

Danse- og Dramasalen
Danse- og Dramasalen har idrettsgulv og speilvegg. 

Ungdomslokaler
Kulturbadet har 4 store øvingslokaler og ett studio. Disse benyttes fortrinnsvis av Kulturskolen men kan også leies ut, samlet eller enkeltvis, til øvinger, møter o.l. De kan også brukes som grupperom ved konferanser.

Møterom
Vi har flere ulike møtelokaler med plass til 6-40 personer. AV-utstyr kan leies ved behov.Kontakt oss gjerne på kulturbadet@alstahaug.kommune.no